Розруб м'яса на замовлення

У супермаркетах NOVUS завжди тільки свіже не морожене українське м'ясо.

Розруб м'яса відбувається у власних відкритих м'ясних цехах, і Ви повністю можете побачити весь процес за склом м'ясної вітрини. Досвідчені м'ясники обробляють напівтуші в обладнаних приміщеннях з дотриманням санітарно- гігієнічних умов і температурного режиму.

Якщо Вам потрібно багато м'яса на пікнік, день народження або весілля, можна розрубати м'ясо порційно «під замовлення».

Для того, щоб зробити замовлення, Вам необхідно прийти в магазин за день до Вашого заходу, звернутися до завідуючого виробництвом, зробити замовлення на певний вид м'яса, кількість і порційну нарізку, залишити передоплату у розмірі 30% від загальної вартості. Готовий розруб Ви забираєте в обумовлений час і дату і вносите залишок 70% від вартості замовлення.

Попереднє замовлення на розруб м'яса може прийняти тільки завідувач виробництвом. Інший співробітник не має права приймати у Вас замовлення. У разі, якщо Ви не застали завідувача виробництвом, залиште свої контакти в магазині (ім'я та номер телефону) і з Вами обов'язково зв'яжуться, щоб прийняти замовлення.

Яндекс.Метрика