Конфіденційність та законність

Заповнюючи анкету для участі в програмі лояльності мережі NOVUS, яка містить персональні дані, покупець надає однозначну згоду з умовами програми лояльності мережі NOVUS і можливістю зберігати, обробляти, використовувати персональні дані покупця і передавати їх третім особам, якщо це не суперечить Закону «Про захист персональних даних».

Покупець має право :

  • знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить його персональні дані;
  • отримувати інформацію про третіх осіб, яким можуть бути передані його дані;
  • мати доступ до своїх персональних даних та їх захист від незаконної обробки;
  • отримувати не пізніше, ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, які передбачені законом , відповідь на те , чи зберігаються його персональні даних у відповідній базі персональних даних , а також отримувати зміст його персональних даних , які знаходяться на зберіганні;
  • пред'являти обґрунтовану вимогу , щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником чи розпорядником даної бази, якщо ці дані обробляють незаконно чи є недостовірними;
  • та інші права, встановлені Законом «Про захист персональних даних».

Отримання, обробка чи використання персональних даних покупців  надає мережі NOVUS можливість удосконалити програму лояльності на підставі вивчення споживчого попиту, проводити різноманітні маркетингові та рекламні заходи , надавати ще більше переваг постійним покупцям мережі NOVUS.

Компанія NOVUS не несе відповідальності за недостовірність зазначеної в анкеті клієнтом інформації щодо його персональних даних, а також даних, які не підтверджені підписом клієнта в анкеті.

Всі права та обов'язки сторін визначені в Законі України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 № 2297 - VI.

Яндекс.Метрика